Overslaan naar content

Receptionist(e) 27 uur

Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Receptie

Functieomschrijving

Ben jij een echt mensenmens en sta je altijd klaar met een glimlach? 

Dan zijn wij naar jou op zoek! 

Binnen Cremer zoeken wij een enthousiaste receptioniste die ons team wil versterken.

Als receptioniste ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je verwelkomt iedereen met open armen en zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Het beantwoorden van telefoontjes en e-mails gaat je gemakkelijk af, en je beheert de planning van de vergaderruimtes met precisie. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning waar nodig en zorg je ervoor dat onze ontvangstruimtes altijd netjes en representatief zijn.

Samen met nog een gedreven collega vormen jullie het secretariaat.


Werken als aanpakker in hightech?

Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Vereisten

Wat vragen wij?

Binnen Cremer hechten we veel waarde aan een gastvrije en professionele uitstraling. Daarom zoeken we iemand die uitblinkt in communicatieve vaardigheden, stressbestendig is en oplossingsgericht kan denken. Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en heb je ervaring met MS Office? Dan pas je perfect bij ons team. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die beschikbaar is voor 3 dagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.


Dit krijg je van ons.

Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden.

We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen. Daarom kun je naast een mooi salaris rekenen op een mooie mix van voordelen:

 • Werken met hightech machines in de wereldtop.
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking.
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen.
 • Een prettige werk-privébalans: we denken graag flexibel mee over de invulling van jouw werkweek.
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk.
 • Tal van doorgroeimogelijkheden.
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten.
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie.


Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service. we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.


Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Op locatie

ofBekijk ook eens onze andere vacatures!