Overslaan naar content

Sales engineer

Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Heb jij een commerciële drive en vlieg je graag de wereld over? Kun jij technische concepten ombuigen tot een meeslepend verhaal? Heb jij een gezonde doses overtuigingskracht om zakelijk succes te bereiken? Dan hebben wij dé ideale baan voor jou!


Dit ga je doen als internationaal sales-engineer bij Cremer in Lisse

In deze dynamische rol werk je zelfstandig aan het onderhouden, versterken en uitbreiden van onze netwerkcontacten wereldwijd. Je focus ligt op het promoten en verkopen van de Cremer-telmachines en -verpakkingslijnen, het verzorgen van offertes en orderbevestigingen en het onderhouden van contacten met klanten over technische specificaties. Je presenteert technische concepten in eenvoudige en boeiende bewoording en geeft demo’s over de werking van de Cremer machines aan verschillende doelgroepen. Daarnaast heb je regelmatig overleg met verschillende disciplines en stakeholders binnen en buiten Cremer.


Als internationaal sales-engineer ga je meerdere keren per jaar op reis en kom je in direct contact met klanten en agenten. Je promoot Cremer op internationale beurzen en geeft sales-producttrainingen, zowel op klantlocaties als op ons kantoor in Lisse. Zo ondersteun je actief het verkoopnetwerk en heb je directe impact op het succes van onze verkoopstrategie.


Jouw team

Samen met 2 gedreven collega’s vorm jij het salesteam binnen de businessunit Industrie. Als team ondersteunen jullie een uitgebreid netwerk van distributeurs, agenten en klanten in de industriële sector. Jij en je collega’s zijn betrokken bij meerdere projecten en dragen bij aan een goede samenwerking, de beste kwaliteit en de continue verbetering van het ontwikkelingsproces van onze telmachines en verpakkingslijnen.

Als onderdeel van de Uhlmann Group hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk en de mogelijkheden om onze impact op de markt te vergroten. Samen maken we het verschil door onze expertise en innovatieve oplossingen aan te bieden aan een wereldwijde klantenkring.


Werken als aanpakker in hightech?

Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food/non-food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Vereisten

Wat vragen wij?

Jij zet graag jouw technisch inzicht, creativiteit en vermogen om prioriteiten te stellen in voor commercieel succes. Met jouw energie, proactieve houding en passie voor netwerken ben jij de perfecte match voor het binnenhalen van new business.

Je speelt moeiteloos in op marktontwikkelingen en de gevarieerde eisen van onze klanten. Daarbij stem je makkelijk je aanpak en oplossingen af (zowel intern als extern) op specifieke situaties en verschillende internationale culturen. Jouw flexibele instelling en bereidheid tot reizen maken je de ideale kandidaat om Cremers positie wereldwijd te versterken. Verder heb je:

 • hbo-niveau en een diploma in een technische richting;
 • meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de verpakkings- industrie;
 • ervaring in de verkoop en calculatie van technische producten en oplossingen.
 • voldoende technische kennis om projecten te kunnen ondersteunen en begeleiden gedurende het hele proces;
 • uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in meerdere talen;
 • goede computervaardigheden en met name handigheid in Microsoft Office.

Dit krijg je van ons
Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen. Daarom kun je naast een mooi salaris rekenen op een goede mix van voordelen:

 • Werken met hightech machines in de wereldtop
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking
 • Mogelijkheid om wereldwijd te reizen
 • Auto van de zaak
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Tal van doorgroeimogelijkheden
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie


Alle ruimte voor jouw skills

Jij hebt een passie voor techniek en commercie. Dan is er toch niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightech machinebouw? Je zet jouw skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food/non-food, farmaceutische, agri en seed-industrie.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.

Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Op locatie

of

Medewerker Sales Support (24-33 uur)
Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Open sollicitatie
Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Sales engineer
Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Stageplek
Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland