Overslaan naar content

Senior projectmanager

Lisse, Zuid-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

Werken als aanpakker in hightech?
Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.


Dit ga je doen als senior projectmanager bij Cremer in Lisse
Grotere, complexe klantprojecten, daarvoor zet jij je expertise in. Je bent intern en extern in de lead tijdens het gehele traject: van de orderafhandeling tot en met de acceptatietest (SAT) en oplossing van restpunten. Daarbij zorg je voor de inkoop, technische onderbouwing, inkoop en overallcoördinatie van het project.

Je stelt de projectplanning op en beoordeelt de haalbaarheid en complexiteit. In de uitvoeringsfase bewaak je de voortgang en waarborg je de kwaliteit. Hierbij stem je doorlopend de projectplanning af met de diverse afdelingen, de klant en eventuele externe toeleveranciers.

De voortgang en resultaten rapporteer je nauwkeurig met behulp van het projectdashboard binnen de afgesproken deadlines.

Na afronding evalueren we de projecten grondig en voeren we verbeteringen door.

Ook ondersteun je de afdelingsmanager en begeleid je collega-projectmanagers.

Jouw team

Je maakt deel uit van een team van 5 collega’s en bent altijd betrokken bij meerdere projecten.

Bij het ontwikkelproces van onze telmachines streven we naar de beste kwaliteit en een goede samenwerking. Zo maken we samen het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij?
Jij wilt graag deel uitmaken van een organisatie die hoogwaardige eindproducten maakt en marktleider is op het gebied van telmachines. Je kunt goed coördineren, helder communiceren en anderen motiveren. Daarbij bewaar je goed overzicht over alle werkzaamheden en schakel je vlot tussen verschillende taken en projecten. Omdat al onze producten maatwerk zijn, is het belangrijk dat je oplossingsgericht en creatief kunt omgaan met veranderingen, tegenslagen en onverwachte gebeurtenissen. Verder heb je:

 • minimaal hbo-niveau en een diploma in een technische richting;
 • relevante projectmanagementopleidingen of -cursussen, zoals IPMA, PMW en PRINCE 2, succesvol afgerond.
 • minimaal tien jaar ervaring met complexe projecten en bij voorkeur ervaring in de verpakkingsindustrie;
 • alert, assertief en communicatief sterk;
 • analytisch onderlegd en kennis van contracten;


Dit krijg je van ons
Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen. Daarom kun je naast een mooi salaris rekenen op een mooie mix van voordelen:

 • Werken met hightechmachines in de wereldtop
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen
 • Een prettige werk-privébalans: we denken graag flexibel mee over de invulling van jouw werkweek
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Tal van (internationale) doorgroeimogelijkheden
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie


Alle ruimte voor jouw technische skills
Jij hebt een hart voor techniek. Dan is er niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightechmachinebouw, toch? Bij Cremer Speciaalmachines werk je niet aan de minste machines. Je zet jouw technische skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food-, farmaceutische en agri-industrie.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je ook nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.


Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

of

Open sollicitatieLisse, Zuid-Holland, Nederland
Senior projectmanagerLisse, Zuid-Holland, Nederland
Test Engineer MachinebouwLisse, Zuid-Holland, Nederland