Skip to content

TIG/MIG Lasser

Lisse, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

TIG/MIG lasser
Heb jij een goed oog voor detail? Is het lezen van technische tekeningen voor een jou een fluitje van een cent? Kun jij nauwkeurig laswerk afleveren dat voldoet aan al de maatvoering? Én kun jij met jouw inzicht en inventiviteit de juiste plaats en maat van de las bepalen? Dan is Cremer op zoek naar jou!


Dankzij jouw precieze laswerk voldoen al onze producten precies aan de vereiste maatvoering. Je gaat aan de slag met de materialen en tekeningen die je van onze afdeling Werkvoorbereiding ontvangt. Zelfstandig stel je de machineonderdelen samen. Een aantal details kun je goed bekijken in HiCad, dit is ons 3D-tekenprogramma. Andere lasnaden zijn niet precies aangegeven op de tekening. Dan is het belangrijk dat je met jouw inzicht en inventiviteit zelf de juiste plaats en maat van de las bepaalt.

De systemen die we bij Cremer fabriceren, worden op maat gemaakt per klant en situatie. Daardoor is elke opdracht anders en jouw werk als TIG/MIG-lasser heel gevarieerd. Vaak heb je te maken met de productie van enkelstuks. Met sommige kleine onderdelen ben je in een half uur klaar, aan andere grotere onderdelen werk je soms wel meerdere dagen. Goede kwaliteit vinden we belangrijk. Daarom beoordeelt een controleur na de productie of alles aan de standaarden voldoet.


Jouw team

Bij Cremer produceren we met meerdere productieafdelingen de vele verschillende machines op maat. Jij gaat aan de slag in een team van gedreven collega’s op de afdeling Mechanica. Hier produceren we een breed scala aan onderdelen. Als team werken we hard, helpen we elkaar waar nodig en leveren we vanuit ons enthousiasme graag een positieve bijdrage aan het eindresultaat. Dit alles in een omgeving waar innovatie, betrouwbaarheid en samenwerking vooropstaan.


Werken als aanpakker in hightech?
Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de Bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Beschikking over mbo-niveau en (aanvullende) vaktechnische diploma’s;
 • ervaring met TIG-lassen en MIG-lassen;
 • nauwkeurig, oog voor kwaliteit, enthousiast en aanpakker;
 • ervaring met het lezen technische tekeningen;
 • communicatief vaardig in de Nederlandse en/of Engelse taal.


Dit krijg je van ons

Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie en met plezier kunt doen.

 • Werken met hightech machines in de wereldtop;
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking;
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen;
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk;
 • Tal van doorgroeimogelijkheden;
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten;
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie.


Alle ruimte voor jouw technische skills
Jij hebt een hart voor techniek. Dan is er niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightech machinebouw, toch? Bij Cremer Speciaalmachines werk je niet aan de minste machines. Je zet jouw technische skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food-, farmaceutische en agri-industrie.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.


Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

of

Elektronica specialistLisse, Zuid-Holland, Nederland
Senior projectmanagerLisse, Zuid-Holland, Nederland
Test Engineer MachinebouwLisse, Zuid-Holland, Nederland
TIG/MIG LasserLisse, Zuid-Holland, Nederland
WerkvoorbereiderLisse, Zuid-Holland, Nederland