Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
  • Lisse, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Open sollicitatie

Kwaliteit is onze prioriteit! Daarom worden bij Cremer alle onderdelen van de telmachines in huis gemaakt. Van de tekeningen tot de eind assemblage en van onze eigen hardware tot klant specifieke software. Maar denk ook aan het testen van de machines en de montage bij de klanten over de hele wereld! Al deze afdelingen worden ondersteunt door verschillende stafafdelingen zoals Sales, Finance en HR. Deze processen vragen veel kennis en kunde van onze medewerkers en wij zijn trots op deze specialisten.


Werken als aanpakker in hightech?

Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de Bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.

Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.

Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.

Vereisten

Tijd om het zelf te ervaren?

Kun jij niet wachten om onderdeel te zijn van onze innovatieve organisatie waar de mensen centraal staan, maar staat jouw ideale baan er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie! Vertel ons waar je naar opzoek bent en misschien zien we elkaar tijdens een persoonlijke kennismaking.

Op locatie

of

Open sollicitatie
Op locatie
  • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Project Engineer Pharma
Hybride
  • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Stageplek
Op locatie
  • Lisse, Zuid-Holland, Nederland