Overslaan naar content

Maak kennis met jouw toekomstige collega’s

Ga je bij ons aan de slag, dan kom je met collega’s van álle afdelingen in contact. Tijdens het werk, en anders wel tijdens een van de vele onvergetelijke bedrijfsuitjes. Nu alvast kennismaken? Dat kan! Enkele van onze collega’s vertellen je meer over de pluspunten van hun baan.

“Mijn streven? Onze geavanceerde telmachines opbouwen in het buitenland!”

Onze elektromonteur Gerald ziet volop groeikansen in zijn werk bij Cremer. Zijn streven? Onze hightech machines opbouwen in het buitenland. 

" Doorgegroeid van Assemblage Monteur naar leidinggevende: ik werk hier elke dag met plezier”

De complexe uitdagingen bij het maken van innovatieve telmachines en een team met gezellige collega’s: voor Bas zijn het de pluspunten van zijn baan bij Cremer. 

“Werkvoorbereiding, inkoop, programmeren en leidinggeven: ik word hier steeds weer uitgedaagd”

De afgelopen 25 jaar werkte Edwin in diverse functies aan onze geavanceerde telmachines. Nu stuurt hij een afdeling met CNC-programmeurs aan. 

“Dankzij ervaren collega’s en een cursus leerde ik veel bij over laswerk”

Dankzij een lasopleiding en hulp van zijn collega’s vond Pawel stap voor stap zijn weg in het laswerk voor onze complexe telmachines. 

“Bij onze machines komt zoveel techniek kijken, dat verveelt nooit”

De afgelopen jaren ontwierp Stef talloze innovatieve telmachines voor uiteenlopende klanten. En dat gaat volgens hem nooit vervelen.“Hier krijg ik alle ruimte om me toe te leggen op innovatie in de fijnmechanica”

Waarom mechanical engineer Bert zich thuis voelt op onze R&D-afdeling? Hier kan hij volledig focussen op innovatie in de fijnmechanica.