Overslaan naar content

“Hier krijg ik alle ruimte om me toe te leggen op innovatie in de fijn-mechanica”

Bert Schuld - mechanical engineer

Fijnmechanica, een middelgrote stabiele organisatie en de mogelijkheid om op een R&D-afdeling te werken. Voor Bert kwam het allemaal perfect samen in zijn baan als mechanical engineer bij Cremer Speciaalmachines. “Met een team vol technische kennis focus ik op productuitbreiding van onze innovatieve precisiemachines.”

Nieuwe markten aanboren “Van huis uit is Cremer specialist in telmachines voor onder meer de farmacie”, vertelt Bert. “Mijn collega’s en ik ontwerpen momenteel zes nieuwe machines. Samen vormen ze een complete productielijn. In zo’n lijn worden niet alleen de medicijnen geteld, maar ook de potjes gedesinfecteerd, afgevuld en gesloten. Een ontzettend gaaf, langlopend project. Het bijzondere is dat R&D hier niet is gekoppeld aan klantorders. Daardoor kunnen we autonoom te werk gaan en worden we niet gestoord door deadlines. Zo leveren we de mooiste producten op.” De wil om te innoveren “Mijn verwachtingen voordat ik hier startte? Dat ik in een strak georganiseerde organisatie terecht zou komen, waarin veranderingen soms wat traag gaan. Maar er is juist veel welwillendheid om te innoveren. Daarnaast ervaar ik de vrijheid om binnen de kaders van een project mijn eigen ding te doen. En een leuke bijkomstigheid: de personeelsuitjes heb ik nog niet eerder op zo’n grote schaal meegemaakt.”

Ook werken aan hightech machines?

We zijn altijd op zoek naar aanpakkers die samen met ons mooie successen willen boeken. Bekijk onze vacatures en word collega van Bert.