Overslaan naar content

Stages en begeleiding

Als je je érgens breed kunt ontwikkelen in de techniek, dan is het wel bij erkend leerbedrijf Cremer Speciaalmachines. We ontwerpen en produceren onze hightech machines volledig in eigen huis. Dat geeft jou de kans om diverse afdelingen te leren kennen tijdens een stage of bbl-opleiding. Of om mooie stappen te maken in je technische carrière. Daarbij helpen we je op weg met vakgerichte opleidingen en goede begeleiding vanaf dag één.

Cremer erkend leerbedrijf

“Ik had nog geen ervaring in de techniek en wilde zoveel mogelijk uitproberen. Het gave is dat ik hier van alle afdelingen mag proeven. Zo help ik machines in elkaar zetten, doe ik programmeerwerk en loop ik mee met onze engineers. Ik word echt overal bij betrokken. Heeft een machine bijvoorbeeld een storing? Dan zegt onze chef: ‘Hey Daphne, je kunt weer meekijken!’

Dat ik mag meepuzzelen, maakt mijn stage heel leerzaam.” Daphne Verhoeven, bbl-leerling mechatronica

“Wat me opviel toen ik hier startte met mijn stage? Ik werd goed ontvangen en kon bij alle collega’s terecht met vragen. Ik mocht al snel zelfstandig aan de slag met het verspaningswerk. Het interessante is dat ik de ruimte krijg om hierin steeds beter te worden. Zo helpen collega’s me bij het programmeren van onze CNC-machines. En de goede sfeer maakt mijn stage extra leuk: er is hier zeker ruimte voor een grapje tijdens het werk.” Nick Garrelts, bbl-leerling allround precisieverspaner

Een-op-een-begeleiding

Bij ons ga je aan de slag met telmachines van hoge kwaliteit die we over de hele wereld verkopen. Een unieke omgeving met specialistisch werk. Reken op enthousiaste collega’s die jou hier vanaf het eerste moment in meenemen. Als je de fijne kneepjes van het vak nog moet leren, krijg je een buddy die je uitleg geeft over onze machines. En aan wie je al je vragen kunt stellen. Voor al onze afdelingen geldt: je wordt al snel losgelaten en werkt binnen de kortste keren zelfstandig aan projecten.

Blijven leren en ontwikkelen

De wereld van techniek is voortdurend in beweging. Daarom verzorgen we cursussen, zodat de kennis van jou en je collega’s altijd up-to-date is. Denk aan een opfriscursus rondom kwaliteitsnormen voor onze engineers of een cursus over nieuwe toepassingen voor onze (elektro)monteurs. En heb je ambities om door te groeien? Dan stimuleren we je om daar werk van te maken. Of je nu een opleiding wil volgen tot inkoper of verkoper, een lasdiploma wil behalen of met een CAD-station wil leren werken.

Jezelf ook breed ontwikkelen in de techniek?