Overslaan naar content

"Sleutelen én gekkigheid met collega’s: ik werk hier elke dag met plezier”

Bas Schulte - assemblagemonteur

werkenbijcremer
werkenbijcremer
werkenbijcremer

Sleutelen aan oldtimers: voor Bas is er niets mooier dan dat. Het was dan ook geen verrassing dat hij zich vanaf het eerste moment thuis voelde als monteur bij Cremer Speciaalmachines. Sinds 2013 zet hij onze geavanceerde telmachines in elkaar. “Een uitdaging, want het gaat om machines van wel twintig meter lang en zes meter hoog.”

Van hobby naar beroep “Ik startte bij Cremer met de montage van telmachines voor medicijnen”, vertelt Bas enthousiast. “Al snel groeide ik door en mocht ik aan de slag met ingewikkeldere machines. Vaatwastabletten, chocolaatjes, koffiecups … Elke machine telt iets anders. Met de montage ben ik een tot twee maanden bezig. Het is altijd een mooie prestatie als zo’n machine de deur uitgaat. Ook gaaf: ik mag af en toe naar Duitsland om een grote installatie op te bouwen.” Een vriendengroep “Het leukste aan mijn werk? De mensen! Ik heb een fijn team van zo’n vijftien monteurs. We houden van gekkigheid op de werkvloer, maar zijn ook serieus als het moet. Mijn vrienden zijn altijd jaloers op onze personeelsvereniging. Daarmee gaan we bijvoorbeeld fietsen op Texel of houden we een BBQ. Hartstikke gezellig. Eigenlijk voelt Cremer als één grote vriendengroep.”

Ook werken aan hightech machines?

We zijn altijd op zoek naar aanpakkers die samen met ons mooie successen willen boeken. Bekijk onze vacatures en word collega van Bas.