Overslaan naar content

“Bij onze machines komt zoveel techniek kijken, dat verveelt nooit”

Stef van Putten - coördinator engineering

Werkenbijcremer
Werkenbijcremer
Werkenbijcremer

Voor Stef is het zeker: het werk bij Cremer Speciaalmachines verveelt nooit. Sinds hij in 2009 bij ons startte, ontwierp hij talloze telmachines voor een diversiteit aan klanten. “We maken een uniek product dat we wereldwijd verkopen. Bij de ontwikkeling en productie komt zoveel techniek kijken. En hoewel we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, zijn we nog steeds een echt familiebedrijf.”

Alles inhouse “Kortgeleden maakte ik de stap van projectengineer naar coördinator”, vertelt Stef enthousiast. “Mijn team ontwikkelt telmachines voor de industrie en agrarische sector. Elke machine die we bouwen, verwerkt andere producten. Denk aan chocoladerepen, infuusnaaldjes of bloemzaadjes van maar 0,2 mm. Het mooie is dat we alles inhouse doen: ontwikkeling, testen en fabricage. Nog op dezelfde dag kunnen we zien hoe een ontwerp van de draaibank komt. Ons machinepark is verdrievoudigd sinds ik hier ben en we hebben een 24-uurslijn met robots. Daardoor zijn we heel flexibel met onze ontwerpen.” Kennis en kunde “Nog altijd maakt het me trots als we onze lijn van op maat gemaakte machines starten en alles dan draait en loopt. De acht engineers in mijn team zijn ontzettend initiatiefrijk en wisselen veel kennis uit. Dat merk ik ook binnen andere afdelingen van de organisatie. Van de verkoop tot aan de lasserij; er is echt heel veel kennis en kunde binnen Cremer en ideeën komen soms uit de gekste hoeken.”

Ook werken aan hightech machines?

We zijn altijd op zoek naar aanpakkers die samen met ons mooie successen willen boeken. Bekijk onze vacatures en word collega van Stef.