Overslaan naar content

Van machinebouw naar innovatieve totaaloplossingen

Bij Cremer Speciaalmachines is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Sterker nog: zo zijn we groot geworden. Het begon tientallen jaren geleden met een innovatieve telmachine voor de bloembollenindustrie. Vandaag de dag horen we bij de wereldtop als het gaat om telmachines voor uiteenlopende producten – van vaatwastabletten tot koffiecups.

Een rijke historie

Het eerste zaadje werd geplant …

In 1949, midden in de bollenstreek tussen Lisse en Hillegom. Onze oprichter Fred Cremer bedacht een alternatief voor het wegen van bloembollen. Met een kleine machine bood hij de bloembollentelers in de omgeving een nauwkeurige oplossing om hun producten te tellen. Grote kans dat je deze ‘vintage’ machine tegenkomt in onze showroom op je eerste werkdag!

Onze beweging naar totaaloplossingen

Het ondernemerschap van Fred Cremer vind je overal terug in ons bedrijf. Onze machines zijn sneller geworden en we hebben inmiddels een groot klantenbestand over de hele wereld. En in samenwerking met onze klanten en de Uhlmann Group – ons moederbedrijf – blijven we innoveren. Onder meer via technische innovaties als smart control en een wereldwijd netwerk voor sales en service. Zo kunnen we klanten complete verpakkingsoplossingen bieden.

Innoveer je met ons mee?

Vind jouw nieuwe uitdaging!