Overslaan naar content

Aanpakkers in hightech

Bij Cremer Speciaalmachines B.V. vind je aanpakkers met vele verschillende expertises, allemaal op één locatie. In ons groeiende bedrijf slaan we als team de handen ineen voor hetzelfde doel: het leveren van mooie, technisch geavanceerde verpakkings-oplossingen met behulp van telmachines. Ook werken in de wereldtop van deze uitdagende hightech-niche?

Aanpakkers in techniek

Onze grootste trots: de machines

Als je werkt bij Cremer, kun je trots zijn. Want wist je bijvoorbeeld dat onze machines uit Lisse over de hele wereld gebruikt worden? Dat we machines maken die wel 400 potten per minuut vullen met exact het juiste aantal medicijnen? En dat de koffiecups en vaatwastabletten van de bekende merken geteld zijn met een van onze machines? Als het gaat om teloplossingen voor de food-, farmaceutische en agri-industrie, dan behoren we tot de wereldtop. En met onze innovatieve en betrouwbare oplossingen en klantgerichte service bewijzen we dat keer op keer.  

Mogelijk gemaakt door onze mensen

Zonder ons fantastische team geen machines en geen innovatie. Daarom investeren we in onze mensen. In jou als medewerker, in goede arbeidsomstandigheden en in de goede sfeer op de werkvloer. Je komt bij ons terecht in een stabiele en financieel gezonde organisatie. Met ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing én jouw ideeën. Typisch Cremer is ook de collegialiteit, die je door de hele organisatie voelt. Is er een probleem in de fabriek? Dan staan we met z’n allen klaar om dit op te lossen. Om vervolgens op een bedrijfsfeestje met de hele club te toosten op onze successen. Want we doen het sámen, met een topteam: een mooie mix van collega’s die al jaren meedraaien en nieuw talent met een frisse blik.

Volop uitdagingen op elk niveau

Juist omdat je bij ons zoveel specialismen vindt, is er voor iedereen een passende uitdaging. Voel je je thuis in onze fabriek? Vlieg je graag de wereld over om machines in topconditie te houden? Krijg je energie van klantcontact? Sleutel je graag machines in elkaar? Vind je het leuk om collega’s aan te sturen? Programmeer je graag machines? Of zit je juist graag achter een CAD-station? Er zijn volop mogelijkheden! Als jij ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen, helpen wij je graag op weg. Daarbij kun je rekenen op goede begeleiding. Tijdens je inwerkperiode én daarna.

Altijd in ontwikkeling

Cremer is een bedrijf met een rijke historie. We zijn letterlijk en figuurlijk geworteld in de bollenstreek – in de markt zijn we nog altijd bekend als de expert in telmachines van verschillende producten. Tegelijkertijd blijven we als onderdeel van Uhlmann Group samen met ons moederbedrijf in ontwikkeling. Technische innovatie, verduurzaming, een nóg beter werkklimaat voor onze mensen: wij zijn aanpakkers met ambitie. Want onze ambities houden ons scherp en zorgen dat we koploper blijven in onze markt. En daar kun jij aan bijdragen!

Zin in om samen met ons mooie successen te boeken? Start nu jouw carrière bij Cremer.