Overslaan naar content

“Mijn streven? Onze geavanceerde telmachines opbouwen in het buitenland!”

Gerald Valino - elektromonteur

Van begin tot eind betrokken zijn bij de bouw van innovatieve machines: dat maakt de baan van elektromonteur volgens Gerald zo interessant. Net zo mooi? Dat er voor hem binnen Cremer Speciaalmachines volop mogelijkheden liggen om door te groeien. “Ik krijg de kans om me verder te ontwikkelen en het werk op mijn manier te doen.”

Nieuwe technieken “Ik sluit de elektrische componenten van onze geavanceerde telmachines aan”, legt Gerald uit. “Die machines tellen bijvoorbeeld bloembollen, snoep of medicijnen. Voordat ik hier startte, repareerde ik vliegtuigmotoren. Nu is mijn werk vergelijkbaar, maar toch heel anders. Cremer is voorloper in de ontwikkeling van deze machines en er komen steeds nieuwe technieken bij. Daardoor heb ik al veel bijgeleerd. Ik kan nu bijvoorbeeld software programmeren. Wat ook interessant is: doordat we werken met machines op maat kan ik soms innovatief te werk gaan.” Internationale ambities “Na mijn inwerkperiode werd ik snel losgelaten en mocht ik direct aan de slag met kleine projecten. Uiteindelijk lijkt het me mooi om verantwoordelijk te zijn voor de montage van een hele grote, robuuste machine. Of om internationaal te werken. Voor klanten over de hele wereld bouwen we machines in Nederland op om te testen. Vervolgens breken we zo’n machine weer af en sturen die naar bijvoorbeeld Brazilië. Als ervaren elektromonteur bouw je de machine op locatie weer op. Die rol pakken, dat is mijn streven!”

Ook werken aan hightech machines?

We zijn altijd op zoek naar aanpakkers die samen met ons mooie successen willen boeken. Bekijk onze vacatures en word collega van Gerald.