Overslaan naar content

“Dankzij ervaren collega’s en een cursus leerde ik veel bij over laswerk”

Pawel Tatesiuk - Lasser

Ervaring als lasser had Pawel al toen hij bij Cremer Speciaalmachines startte. Maar onze geavanceerde machines waren voor hem iets heel anders. “Bloembollen, vaatwastabletten, medicijnen: we bouwen complexe machines voor elke organisatie die producten wil tellen. Stap voor stap vond ik mijn weg in het werk.”

Samen lol maken “In Polen laste ik constructies van zo’n vijftig tot zestig meter hoog voor de windindustrie”, licht Pawel toe. “Het laswerk bij Cremer gaat me vast ook makkelijk af, dacht ik. Al snel had ik door dat ik nog veel kon bijleren. Gelukkig kon ik bij mijn ervaren collega’s terecht voor hulp en met vragen. Die werksfeer, dat is het fijne aan de organisatie. We hebben ook veel lol onderling. Sommige mensen werken hier al heel lang en iedereen kent elkaar. Ook de directeur.” Certificaten behalen “Je krijgt hier veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Mijn teamleider zag direct dat het laswerk me goed ligt. Op kosten van Cremer mocht ik een aanvullende lasopleiding doen. Een groot voordeel! Binnen een aantal maanden had ik mijn certificaat op zak. Ik weet wat er van me wordt verwacht en de vijftien collega’s in ons team zijn goed op elkaar ingespeeld. Dat alles zorgt voor een prettige werkplek.”

Ook werken aan hightech machines?

We zijn altijd op zoek naar aanpakkers die samen met ons mooie successen willen boeken. Bekijk onze vacatures en word collega van Pawel.