Overslaan naar content

Vernieuwing, vertrouwen en teamwork

Hoogwaardige, efficiënte tel- en verpakkingsoplossingen creëren voor onze klanten wereldwijd. Daar gaan we voor bij Cremer Speciaalmachines. Dat doen we in een omgeving waar innovatie, betrouwbaarheid en samenwerking vooropstaan. Bouw jij met ons mee?

Visie en waarden

Ons verhaal begint met de allereerste telmachine voor de bloembollenindustrie. En nog steeds lopen we voorop als het gaat om de ontwikkelingen in de machinebouw. Op onze R&D-afdeling ontwikkelen onze engineers doorlopend de allernieuwste machines voor complete productielijnen. Ook nemen we onze processen continu onder de loep om nog slimmer te werken. En door regelmatig in gesprek te gaan met onze mensen verbeteren we stap voor stap. In de markt zijn we dé specialist in telmachines. Veel van onze klanten maken al sinds jaar en dag gebruik van onze producten en diensten. Zij kunnen bouwen op de kwaliteit van onze producten en diensten en de expertise van onze mensen. Tegelijkertijd kun jij op ons bouwen. Reken bij ons op goede begeleiding en ruimte voor jouw ontwikkeling.

We doen het met z’n allen

We hechten veel waarde aan samenwerking, onderling en met onze klanten. Want alleen samen kunnen we het verschil maken. Overal waar je komt op onze locatie in Lisse, voel je dan ook de verbondenheid. Sta je voor een technische uitdaging? Dan kun je bij al je collega’s terecht. Testen we een nieuwe machine voor een enorm project? Dan springen medewerkers van alle afdelingen bij – van verkoop tot HR. We doen het met z’n allen. Hoe onze collega’s het werk bij ons ervaren? Lees hun verhalen. Benieuwd welke uitdagingen we jou te bieden hebben?