Overslaan naar content

Medewerker Sales Support (24-33 uur)

Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Ben jij dienstverlenend en communiceer jij gemakkelijk met collega’s en klanten? Krijg jij er energie van om alles tot in de puntjes te organiseren? Spreekt een internationale commercieel-technische omgeving jou aan? Dan hebben wij de baan voor jou! 

Jouw functie

Met jouw focus op klanttevredenheid en efficiëntie word je de rechterhand van onze Salesengineers en BU manager. Dankzij jouw ondersteuning kan ons salesteam doelgericht werken en kunnen onze klanten rekenen op de best mogelijke dienstverlening.

Zo ondersteun je bij salesvergaderingen, het maken van afspraken, het ontwikkelen en vormgeven van presentaties en het opstellen van brieven en verkooporders voor de klant. Je voert administratieve werkzaamheden uit op het gebied van orders en offertes en bewaakt de voortgang. Klanten kunnen bij jou terecht met vragen hierover. Je analyseert verkoopgegevens en stelt rapportages op voor het management.


De sales afdeling reist de hele wereld over en jij ondersteunt dit door de reizen perfect te regelen. Je helpt ook bij het voorbereiden van beurzen in binnen- en buitenland en gaat eventueel mee. Als onze telmachines naar de klanten gaan, moet daarvoor ook het juiste en tijdige vervoer geregeld worden. Jij maakt dan de afspraken met onze transporteurs.


Jouw team

Samen met 6 gedreven collega’s vorm jij het salesteam binnen de businessunit Pharma. Als team ondersteunen jullie een uitgebreid netwerk van distributeurs, agenten en klanten in de farmaceutische sector. Jij en je collega’s zijn betrokken bij meerdere projecten en dragen bij aan een goede samenwerking, de beste kwaliteit en de continue verbetering van het ontwikkelingsproces van onze telmachines en verpakkingslijnen.

Als lid van de Uhlmann Group profiteren we van een uitgebreid netwerk en de mogelijkheden om onze impact op de markt te vergroten. Samen maken we het verschil door onze expertise en innovatieve oplossingen aan te bieden aan een wereldwijde klantenkring.


Werken als aanpakker in hightech?

Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Vereisten

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren werkervaring in een sales support functie;
 • Bij voorkeur ervaring in een technische werkomgeving;
 • Klantgericht, proactief, secuur en gestructureerd werken;
 • Vriendelijke en duidelijke mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits;
 • Goede kennis van MS Office en ervaring met het werken met een CRM systeem.


Dit krijg je van ons.
Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen. Daarom kun je naast een mooi salaris rekenen op een mooie mix van voordelen:

 • Werken met hightech machines in de wereldtop
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen
 • Een prettige werk-privébalans: we denken graag flexibel mee over de invulling van jouw werkweek
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Tal van doorgroeimogelijkheden
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie


Alle ruimte voor jouw skills
Jij hebt een hart voor techniek. Dan is er niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightech machinebouw, toch? Bij Cremer Speciaalmachines werk je niet aan de minste machines. Je zet jouw skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food-, farmaceutische en agri-industrie.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.


Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Op locatie

ofBekijk ook eens onze andere vacatures!