Overslaan naar content

Project Engineer Pharma

Hybride
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.750 - € 5.100 per maandEngineering

Functieomschrijving

Project Engineer Pharma

Krijg jij er energie van om te werken aan multidisciplinaire projecten? Zie jij het structureel oplossen van problemen als een uitdaging met de inbreng van jouw creativiteit? Kan jij flexibel meedenken en weet jij de juiste prioriteiten te stellen? Dan hebben wij de baan voor jou: Project Engineer Pharma!


Dit ga je doen als Project Engineer bij Cremer in Lisse

Als Project Engineer ben je in de lead van de technische uitvoering van een project. Daarbij heb je het overzicht over de disciplines binnen het engineeringsproces. Je controleert de voortgang en kwaliteit van het project en stuurt bij waar nodig. Dit kan ook een 0-serie zijn van een nieuwe machine waarbij je de gegevens beheerd. Je bent binnen Cremer het eerste aanspreekpunt van een (nieuwe) machine. Bedrijf breed werk je samen met Sales, Projectmanagement en onze eigen Productie. Daarbij organiseer je regelmatig projectmeetings. Je wordt betrokken bij ureninschattingen voor offertes. Het (laten) uitvoeren en begeleiden van testen voor klanten valt ook onder jouw rol. Daarbij ondersteun je de afdeling Assemblage en de Test Engineers en word je betrokken bij de bouw van de machine op onze locatie. In deze rol als Project Engineer rapporteer je de planning en voortgang van jouw projecten aan de Engineering coördinator Pharma.


Het team

Op de afdeling Engineering worden telmachines en verpakkingslijnen voor de agrarische-, voedsel- en farmaceutische industrie ontworpen. De afdeling bestaat uit de disciplines Mechanica, Elektronica, Software en Documentatie. De afdeling zorgt voor de uitwerking van orders en project en het behandelen van aanvragen van Verkoop en Service. Cremer innoveert en vernieuwt continue het ontwerp van farmaceutische verpakkingslijnen. Na de prototype fase van een nieuwe ontwikkeling is engineering verantwoordelijk voor de 0-serie ontwikkeling van een nieuwe machine.


Werken als aanpakker in hightech?

Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde machines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food/non-food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Vereisten

Wat vragen wij:

 • Jij hebt een Master/HBO diploma Werktuigbouwkunde met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de machine bouw in een constructieve rol;
 • Kennis en ervaring met de richtlijnen van de farmaceutische industrie of voedsel industrie is een pre;
 • Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • Nederlands is de hoofdcommunicatie taal binnen het bedrijf, goede vaardigheid met Engels wordt ook gevraagd;
 • Ervaring met Solid Works en PDM;
 • Ervaring in multidisciplinaire projecten is een must;
 • Je bent een probleemoplosser, kan goed prioriteiten stellen en bent creatief en flexibel.


Wat bieden wij?

Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve oplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen.

 • We bieden je een goed salaris, bij een fulltime werkweek van 38 uur tussen de € 3.750,- en € 5.100,- bruto, dat past bij jouw kennis en werkervaring;
 • Je krijgt een professionele werkplek met alle tools die je nodig hebt. Daarnaast wordt jouw inbreng voor verbeteringen gewaardeerd;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en je kan deelnemen aan onze pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
 • Mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten;
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen;
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie.


Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende afdelingen op één locatie. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.

Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.

Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.


Tijd om het zelf te ervaren?
Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Hybride

of

Open sollicitatie
Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Project Engineer Pharma
Hybride
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland
Stageplek
Op locatie
 • Lisse, Zuid-Holland, Nederland